Regisztrálj a linkre kattintva díjmentesen a Novalus Prime rendszerébe (4 perc, és küldj egy sms-t), hogy a legtöbb segítséget adjam neked:
https://novalusprime.com/Invite/81202167

Cseh Róbert

Cseh Róbert Tel: +36 (30) 9554455
Email cím: info@titkoscetiprojekt.hu
Cím: 6600 Szentes Dr Négyesy László utca 13.
Céges adatok: Ceti Kft adószám: 24959520-1-06

Itt lakom

fotó a kutyáimról, a családom többi tagjáról nem közlök fotót 🙂

Átláthatóan, nyíltan, őszintén – bizalommal próbálok kommunikálni. Nincs mellédumálás, kamuzás, ha valamit nem tudok, megmondom és megkérdezek nálam okosabbakat. Amennyiben nem úgy tűnik neked, írj vagy kérdezz.
Ki vagyok én? Egy ember, kripto szakértő – inkább érdeklődő, vállalkozó – igyekszem, befektető – szeretnék, coach – próbálom és persze mint minden ember egy csomó egyéb szerepben vagyok – apa, társ, pénzkereső, barát stb.

Miért csatlakozatam?
Van egy célom, igazából több is, amihez természetesen pénz kell. Sok pénz. Amennyiben megnézzük, hogy az adott befektetéssel mennyit nyerhet és mennyit veszíthet az ember, meglátjuk a lehetőséget az induló kriptó projektek között. 100X igen lehetséges, hogy a pénzünk 100 szorosát kapjuk vissza egyes befektetési típusoknál. Nem álítom, hogy itt ez megvalósul. Természetesen ennek megvannak a veszélyei. Ezt diverzifikációval tudjuk orvosolni ami nem egy nagy, hanem több kissebb befektetést jelent. Felteszem az indiszkrét kérdést. Neked vannak céljaid, amelyekhez pénz kell?

Mi a küldetésem, célom?
Megmenteni az emberek (főleg a magyarok) pénzét, befektetését az inflációtól, megsokszorozni.
Persze nem ismerjük a kialkuló árfolyamot és nem is igérhetünk ilyet, mivel nem tudjuk előre (az hazugság lenne, kerüljük a hazugságot ez az igazság).

Bízzak benned?
Bennem ne bízz, de ha kutatásod után a projektben és a mögötte álló emberekben bízol, akkor fektess be, ez sem befektetési tanács.

Inkább befektettem mint kocsira költöttem a pénzt. :)Tudjuk, hogy egy kocsi értéke hogyan változik az évek múlásával, és egy nagy potenciával rendelkező befektetés mennyit hozhat a konyhára évek alatt.
A befektetett pénz ingatlan fejlesztésből származott. Olcsón vettem, felújítottam, kiadtam, vártam, hozzáépítettem, hivatalokat jártam, kertet csináltam, fizettem, szívtam stb. eladtam.

Ez az egész számomra a függetlenséghez, a szabadság eléréséhez, szeretteink számára a legnagyobb veszélyek elhárítására irányul. (Nincs kedvem ahhoz, hogy ne tegyek meg lépéseket azért, hogy szeretteim biztonságban legyenek, átfordítva mindent megteszek azért, hogy szeretteim biztonsága ne függjön senkitől) Szeretnék felkészült lenni arra az esetre, amire nem lehet felkészülni.

Miben kételkedtem? Röviden: mindenben, de volt egy pont amikor elkezdtem hinni benne. Onnantól minél többet kutattam, nyomoztam a projekt után, annál jobban meggyőződtem az értékeiről.

Mi győzött meg? A fejlesztő csapatot irányító két ember. Minél többet hallgattam őket annál jobban biztos voltam abban, hogy ez a projekt megvalósul. Ez nem a lehengerlő marketingnek volt köszönhető, hanem annak a tudásnak, felkészültségnek és elszántságnak ami jelen van. Ha lehengerlő lenne a marketing, az gyanus lenne. Előfordul csúszás a határidővel, bénázás a technikával stb. Életszerű és nem hamis.

Vélemények

Éva

Robit már évek óta ismerem, több ízben dolgoztunk együtt. Munkáját mindig a precizitás és a pontosság jellemzi. Nem fél új dolgokba kezdeni, lelkesedése határtalan. Pozitívum számomra, hogy nagyon motivál a projektjeivel kapcsolatban. Szenvedélye az önfejlesztés, melynek pozitív hatásait én is tapasztaltam az évek alatt megfigyelhető jellem fejlődése kapcsán. Bármilyen területbe és projektbe is kezdjen bele alapos, pontos, és konzekvens hozzáállása átragad az ügyfeleire és az üzlettársaira is.

Péter

Robi minden esetben, legyen az üzleti/munka ügy, megbízható, pontos, alapos, megfontolt ember. Nyugodt, korrekt, türelmes, és mindezek mellett gyors megoldásokat hoz az adott feladat megoldásában. Megbízható, lehet rá számítani, ha változik a program, időben kommunikál. Munkában és magánéletben is kiváló, bármiről is legyen szó.

Franciska

Robival az élet akkor hozott össze mikor teljesen el voltam „úszva”. Segített szemlélet módot változtatni, segített egy-egy dologra összpontosítani és a vállalkozásomat sikeressé tenni. Tanácsot sosem adott, hagyta, hogy magamtól jöjjek rá a megoldásra, mert ebből sokkal többet okultam.
Beszélgetéseink mindig jó hangulatúak, építő jellegűek ezért szívesen találkozom vele bármikor, mert csak profitálhatok belőle 🙂

Ez az oldal nem a Novalus Prime hivatalos oldala és tulajdonosa Független partner. A honlapon közölt információk és adatok kizárólag tájékoztatási, oktatási célokat szolgálnak. A honlapon található és a közölt információk nem minősülnek és nem tekinthetők befektetési, pénzügyi tanácsnak, ösztönzésnek, ajánlásnak, illetőleg ajánlattételnek. Minden befektetési döntés meghozatala előtt saját kutatást kell végezni , saját felelősségget vállalva utánajárni az információknak. Felhívjuk a figyelmet, hogy a szolgáltatott információk a szerző magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Btsz.) 4. paragrafus (2.) bekezdés 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során adott befektetés megfelelőségét csak az adott személyre szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a honlap nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért több forrásból célszerű részletesen tájékozódni és szükség esetén személyes befektetési tanácsadóval konzultálni.