Regisztrálj a linkre kattintva díjmentesen a Novalus Prime rendszerébe (4 perc, és küldj egy sms-t), hogy a legtöbb segítséget adjam neked:
https://novalusprime.com/Invite/81202167

Elismert magyar szakértők, szakemberek csináltak és folyamatban van így csinálnak a teljes globális társadalom számára a kripto problémák megoldására egy programot, projektet, blokkláncot. Mivel ezeket a problémákat másnak még nem sikerült megoldani, ezért valószínűleg nagyon nagyot fog emelkedni megítélésben és értékben is. Mivel még az elején van, ezért nagyon megéri csatlakozni.:)
Mik ezek a problémák, amiket megoldanak és előnyökre váltanak?
Ez a megoldás valóban decentralizált, mint pl.: az internet. A megoldás egy része, hogy lehetőség van profi kereskedők tudásának és így hasznának lemásolására egyszerűen. Nagyon nagy előny a felhasználóbarát felület, ami nincs más decentralizált megoldásban. Nem szükséges bizalmat helyezned másokba, a pénzed nálad marad a te pénztárcádban. Egy centralizált rendszerben, ha valaki (pl.: bank, tőzsde ahol tároltad) csődbe megy, elveszik a pénzed.
Mozaik blokklánc előnyei, egyedisége: olcsóbb üzemeltetés, kis tranzakciós díj, decentralizált hálózatok közötti átjárhatóság biztosítása, valódi decentralizált indulás stb. Tehát sok forradalmi tulajdonsága van, ezért lesz rá kereslet érdeklődés, ami felhajtja az árát, de nem lufi szerűen, mert tanulva az eddigi projektek hibáiból megtervezték ezek elkerülését.
Az E-toro-t több mint 20 millió ember használja, de hátránya, hogy centralizált. Ezzel szemben a Mozaik, decentralizált. A decentralizált felé kezdenek el mostanában fordulni az emberek. Mit gondolsz, amikor ezt az elterjedtséget eléri a Mozaik, hol fog tartani az árfolyam?
Az eddigi tapasztalatok alapján kiküszöbölik az árfolyam vissza eséseket okozó dolgokat különböző módszerekkel. Pl.: Nagy tőkével rendelkező spekulánsok nem vásárolhatták, hogy ne tudjanak eladási hullámot generálni.
A kripto növekedik minden paraméterben pl: az emberek száma, akik használják, bizalom, elismertség, elfogadottság, most már trendi stb. Még mindig az elején van, mivel az embereknek csak kis százaléka használja. A következő években nagy növekedés várható több okból is pl.: A hagyományos, így centralizált pénzügyi megoldásokban (bankok, tőzsdék) csalódtak az emberek.

A mozaik projekt részletesebb bemutatása:

Miről is szól a mozaik projekt mik az erősségei és mik azok a komoly lehetőségek, amiket tartalmaz?
Kevés ember tud a blokkláncról, blokklánc technológiáról, kriptoról bármit is. Arról hallott, van olyan, hogy bitcoin, de a legtöbb információ, amit tud az téves és negatív. Persze sok projekt végződött kudarccal, és sokan mondják, hogy a krito mögött nincs semmi és el fog tünni. De fontos megértenünk, hogy ez nem igaz, mert a blokklánc technológia nem a jövő, hanem a jelen része. Ezért nem fognak eltűnni a kriptodevizák, ugyanis magához a blokklánc működéséhez szükség van a kriptodevizákra, hiszen mindegyik blokkláncnak van egy saját kripto devizája. Ezt hívjuk natív coinnak, amiben a tranzakciós díjakat azok, akik használják az adott blokkláncot megfizetik, ezért nem tud eltűnni. Maga a blokklánc technológia lényege, hogy gyors, átlátható, biztonságos. Azáltal, hogy transzparens sokkal nagyobb bizalmat is tud kelteni. Ma már parkolási rendszertől, könyvtár adatbázis kezelőn keresztül, autógyártók gyártási folyamataikon át sok minden van blokkláncon. Vagy amit a mozaik csapat fejlesztett, maga az e-diploma is. Tehát már nincsen az, hogy csalunk a diplomákkal, már teljesen transzparens módon visszakereshető minden. Különböző cégek különféle üzletmenetét teszik blokklánc technológiára, Pl: a Samsung, az Intel, az Amazon, az IBM, a British petrol, a Microsoft, Toyota, JP Morgan stb. Valószínűleg ezek a cégek, nem választanák ezt, hogyha nem látnák ennek a pozitívumait és, hogy mik a kiemelkedő előnyök. 
A network marketing iparág, egy nagyon komoly piac és évente kétszázmilliárd dollár bevételt termel. Ehhez képest maga a kripto kereskedelem kevésnek tűnik a százötven milliárd dollárjával. De ha azt mondom, hogy míg a network marketing éves kétszázmilliárd dollár addig a kripto kereskedelem viszont napi százötven milliárd dollár. Gondoljuk el, hogy ez mekkora lehetne, ha a társadalomnak nem egy pici szűk rétege használja. Jelen pillanatban az van, hogy nagyon szűk réteg használja. Viszont egyre több embernek van róla információja egyre több embert kezd el érdekelni. Aki megérti a lényegét, hogy mi a jó magában a blokkláncban és a kriptodevizákban az szeretné elkezdeni használni. Az a gond, hogy ugyanúgy, mint más iparágban, itt is vannak megoldásra váró problémák. Ilyen például, hogy a különböző blokkláncok nem tudnak egymással kommunikálni, vagy csak nagyon nehezen. Úgy lehet elképzelni, hogy mondjuk leültettek egy kínait meg egy busmant és egyszerűen nem értik meg egymást. Tehát kell egy olyan tolmács, aki bushmanul is meg kínaiul is beszél, ezt hívják a blokkláncnál bridgeléseknek. Ez nagyon komoly művelet, ami nagyon lassúvá, nagyon bonyolulttá és főleg nagyon költségessé teszik ezt a folyamatot. Pl.: előfordul olyan adott pillanat amikor 1 dollár átküldése a blokkláncon 120 dollárba került volna! Nagyobb összegnél ez arányaiban elenyésző is lehet, és pár percel később is más lehet az ár. A mosaik projekt azt célozza meg, hogy gyors legyen, olcsó és felhasználó barát. Ezáltal a teljes társadalamat megszólítsuk, nem csak a szakértőket. Mivel jelenleg bonyolult a használata ezen rendszereknek. Persze vannak olyan platformok, amik amiket használnak az emberek, de ezek centralizáltak.A legnagyobb hibája a centralizált rendszereknek, hogy mi nem tudunk gondoskodni a saját pénzeszközeinkről, mert átengedjük ezt másoknak. Annak a platformnak, annak a trédernek egy centralizált rendszerben. Lehet szankcionálni, zárolni, feltörni, kirabolni, lelépni vele, lehet csaló a tulajdonos és meglép vele. Ez viszont egy decentralizált rendszer esetében nem fordulhat elő, ezért a tömegek elindultak a decentralizált rendszerek irányába.
A centralizált, és a decentralizált rendszer különbsége még, hogy a centralizált esetében a pénztárcámban a pénzeszközöknek a 100 százaléka fölött más rendelkezik, míg a decentralizált esetben, hogy én rendelkezem 100 százalékban a saját pénzeszközeim felett. Ezt nehéz megérteni, hiszen ahhoz szoktunk hozzá, hogy átadjuk a pénzeszközeinket. A mozaik projekt ezekre a bemutatott problémák összességére találta meg a választ. 
Vidákovics Attila és Molnár Péter, valamint a csapatuk megoldották az átjárhatósági a problémát, amiről beszéltem és ez az amit jelenleg bridge lépésekkel próbál mindenki megoldani. A mosaik blokklánc, egy olyan blokklánc, ahol ez a lassúság és az elképesztően nagy tranzakciós költségek, nem lesznek jelen. Egy olyan speciális láncot építenek, amelyben már kiépítésre kerültek az átjárási lehetőségek a különböző láncok között, ezért nem kell annyit váltogatni és nem fog annyiba kerülni. 

Létrehoztuk a mozaik alfa kripto kereskedelmi platformot, ez nem egy tőzsde, hanem ez egy olyan platform, ahol lehetőségük van az embereknek kereskedni, igazi felhasználóbarát egyszerű módon és biztonságosan ez a follow up trading. Különböző kosarakat fogsz látni, amelyet egy egy trader menedzsel ez a saját maga által összeállított portfólió különböző kripto eszközökkel és őt tudod másolni a kereskedéssel. Vásárolsz vagy eladsz adott mennyiségben az adott kosárból, amikor akarod. 

Mellette ott van a Mozaik pénztárca, ami egy applikáció, és itt tudom biztonságosan tárolni a kripto eszközeimet, amelyhez nem tud hozzáférni senki más. Jelenleg nincs ilyen projekt másik, ami nemcsak, hogy ilyen komplex, hanem jelen pillanatban ilyen, ami ezekre a problémákra megoldást kínál. Így nem véletlen, hogy már több díjjal is elismerték, több szakmai fesztiválon.

Hogyan lehet ebből pénzt keresni, hogy lehet a mozaik a kereskedelmi platformból a mozaik blokk láncból és a mozaik coinból, ebből a hármasból, hogy tudok én bevételre szert tenni egyszerű módon? Különböző üzleti csomagjaink vannak, amelyek által lehet részt venni ebben a programban. Miért éri meg üzleti csomagot vásárolni? A mozaik blokklánc 2024 első félévében indul, de addig aki üzleti csomagot vásárol az vasárnaponként mosaik pretokent kap, ami a blokklánc indulásakor mozaik coinná válik. Ezek a csomagok NFT-ket is tartalmaznak, amelyek a blokklánc indulása után bizonyos ideig részesülnek a validálási bevételből. Ezek a csomagok tartalmaznak úgynevezett kodexákat is. A kodexák utility tokenek, tehát hasznos tokenek, ugyanis addig amíg a mozaik blokklánc nem születik meg, és a mozaik alfa kereskedelmi platform elindul, valamiben ki kell fizetni a tranzakciós díjakat. 
A két legmagasabb értékű úgynevezett validátor csomag tulajdonosai a blokklánc indulása után részesülnek a lánc fentartásának jutalmából, mivel ők a láncon futó tranzakciókat hitelesítik.

A legnagyobb mennyiségű mozaik pretoken mennyiség kerül kiosztásra tulajdonosaik között. Tehát ők fogják keresni a legtöbbet - ezért a legvonzóbb mindenki számára ez a lehetőség, aki megérti a rendszer működését-, de persze ők invesztáltak bele a legtöbbet. A mozaik blokklánc működéséhez szükségesek a validátorok. Ők működtetik magát a rendszert, egy hitelesítő szerver géppel, amin egy szoftver fut. Ez egy pici számítógép, aminek minimális az áram felhasználása. A blokklánc használatát mindenkinek mosaik coinban kell megfizetni. Ezeket a megszülető mozaik coinokat a rendszer működtetésért a validátorok kapják. A mozaik coinok kilencvenöt százaléka a validátorok között kerül kiosztásra. Az üzleti csomagokban NFT-k is vannak. És ez miért jó? A lánc indulása után ők is részt tudnak venni a validálási folyamatban egy határozott ideig (12-től 24 hónapig akár), ami a csomag értékétől függ.

Mik azok a liquidity csomagok? Ez egy korlátozott ideig elérhető ajánlat. A mosaik projekt likviditását teremtjük meg a program által. Ez a liquidity pool töltését jelenti, ami egy szükséges mennyiség elérését segíti elő. A liquidity csomagok 3 részre oszthatóak. 30%-a 1 centes áron tartalmaz kodexa tokent. 40%-a usa dollárt és kodexát tartalmaz. 30%-a céges és marketing költségre megy el. Az 1 centes áron levő kodexákban nagy lehetőség van.

Ezzel egy olyan ajánlatot kapsz, aminek csak nagyon ritkán lehet a közelébe kerülni. Ezt mi a partnereinknek adjuk. Őket így liquidity provider-nek, nevezhetjük, akik részt vesznek ebbene a programban. Ebben is különbözünk a centralizált tőzsdéktől például, hogy mi azokat a százalékokat, amelyeket különben a tőzsdék szednek be és raknak el, mi ez teljes mértékben visszaadjuk azoknak a partnereinknek, akik ebben a liquidity pool programban részt vesznek. Kitől lehet megszerezni a kodexákat? Csak attól, akinek van, tehát azok akik idejönnek hozzánk, kereskedni akarnak, traderek akarnak lenni, azoknak kodexához kell jutni és ugye te egy centes árfolyamon kapod meg.

De mi ebben az egy centben igazán a fantasztikus? Gondolj bele, hogy mikor a binance újraindult, 10 centes árfolyamról felment az árfolyama (600 dollárra), persze mi nem tudjuk ezt ígérni, hogy ugyanez fog megtörténni. Van persze egy csomó más projekt is, amely nem ekkorát emelkedett, de ott sem lehetett ok panaszra.

Olyan projektet építünk, ami a kék óceán stratégia alapján működik. Más jelen pillanatban a világon nem épít ilyen projektet, ilyen komplex megoldási csomaggal. Nem csak hiánypótló blokklánc technológia a kripto társadalom számára, hanem felhasználó barátsága és egyszerűsége.
Mi a teljes társadalmat kívánjuk megszólítani,

Ha úgy döntesz, hogy szeretnél egy üzletet is felépíteni, akkor nálunk erre van lehetőséged, és ezért különböző jutalékokat tudsz kapni.
A web irodába ugye ingyenesen is tudsz regisztrálni.
A mi célunk az tényleg egyszerű és tiszta. Szeretnénk a legjobb blokklánc technológia projektet kínálni a társadalom széles körének.
Lépésről lépésre haladunk, mi ugye felvázoltuk akkor egy tervet, ezeket nemcsak teljesítettük, hanem túlteljesítettük.

Sokkal több dolgot fejlesztettünk bele, ezáltal egy sokkal értékesebb dolgot kaptunk.
Lényeges megértenünk azt, hogy nem kell félni a blokklánc technológiától, nem kell félni a kriptodevizáktól, mert nem ördögtől való, hanem csak értenünk kell. A pénzügyi piacokon is vannak olyanok, akik visszaélnek egy csomó mindennel és sajnos nem tisztességesen járnak el. Úgy sajnos ebben az iparágban is vannak visszaélések és nem egyszerű kiszűrni azt, hogy melyik egy igazi, valós, komoly projekt. A mozaik projekt ilyen igazi, valós és nagyon komoly projekt. Bízom benne, ez tényleg érzékelhető és látható az elmondottak alapján.

Nyílt forrás kódú blokkláncként alkalmas lesz arra is, hogy más fejlesztők is fejlesszenek rá további innovatív megoldásokat ez szintén növeli a felhasználók számát, ami az árfolyamot felfelé mozgatja.

Ez az oldal nem a Novalus Prime hivatalos oldala és tulajdonosa Független partner. A honlapon közölt információk és adatok kizárólag tájékoztatási, oktatási célokat szolgálnak. A honlapon található és a közölt információk nem minősülnek és nem tekinthetők befektetési, pénzügyi tanácsnak, ösztönzésnek, ajánlásnak, illetőleg ajánlattételnek. Minden befektetési döntés meghozatala előtt saját kutatást kell végezni , saját felelősségget vállalva utánajárni az információknak. Felhívjuk a figyelmet, hogy a szolgáltatott információk a szerző magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Btsz.) 4. paragrafus (2.) bekezdés 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során adott befektetés megfelelőségét csak az adott személyre szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a honlap nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért több forrásból célszerű részletesen tájékozódni és szükség esetén személyes befektetési tanácsadóval konzultálni.